Δοκιμάσαμε το καλύτερο παγωτό της πόλης
Πριν από περίπου 20 μέρες άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βουλής 17 ένα μαγαζί που αγαπά το αυθεντικό Ιταλικό GelatoΗ οικογένεια Ντούρα, η Αθηνά Γκικοπούλου-Ντούρα, μαζί με τα τρία της παιδιά, τον Χριστόφορο, τον Νικόλα και την Αιμιλία, έστησαν το μαγαζί αυτό με πολύ αγάπη
Χθες είχα την χαρά να γνωρίσω ένα από τα παιδιά της οικογένειας, τον Χριστόφορο και μου εξήγησε πως ξεκίνησε η αγάπη του για το παγωτόΣπουδές στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, είχε ήδη την επαφή με την ζαχαροπλαστική και τα παγωτά, γιατί η οικογένεια Ντούρα έχει ζαχαροπλαστεία και από την άλλη και η δεύτερη επαφή με το Oggi Gelato καθώς ήταν τακτικός πελάτης στην γνωστή αλυσίδα στην Ιταλία όπου ο ιδιοκτήτης έχει μαγαζιά, στην Μπολόνια, στο Μιλάνο, στην Βενετία, στην Τεργέστη, στην Ούντινε και στο ΠορντενόνεΟι οικογένεια ήρθε σε συνεργασία με τον Ιταλό ιδιοκτήτη και έτσι άνοιξαν και στην Αθήνα
Αξίζει λοιπόν μια βόλτα στο κέντρο για να δοκιμάσετε αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις
Η δική μου επιλογή ήταν φυστίκι και φράουλα, δοκίμασα όμως και άλλα παγωτά με πολύ ιδιαίτερες γεύσεις και φυσικά την γρανίτα Σικελιάς με γεύση λεμόνι και φράουλα
Πραγματικά είναι το καλύτερο παγωτό που έχω δοκιμάσει και φυσικά όταν βρίσκομαι στην Αθήνα θα περνάω για να πίνω τον καφέ μου με το touch από τα εσπεριδοειδή και φυσικά το παγωτό με την αγαπημένη μου γεύση φυστίκι
Εγώ εύχομαι ολόψυχα στην οικογένεια Ντούρα καλές δουλειές
Πριν από περίπου 20 μέρες άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βουλής 17 ένα μαγαζί που αγαπά το αυθεντικό Ιταλικό GelatoΗ οικογένεια Ντούρα, η Αθηνά Γκικοπούλου-Ντούρα, μαζί με τα τρία της παιδιά, τον Χριστόφορο, τον Νικόλα και την Αιμιλία, έστησαν το μαγαζί αυτό με πολύ αγάπη
Χθες είχα την χαρά να γνωρίσω ένα από τα παιδιά της οικογένειας, τον Χριστόφορο και μου εξήγησε πως ξεκίνησε η αγάπη του για το παγωτόΣπουδές στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, είχε ήδη την επαφή με την ζαχαροπλαστική και τα παγωτά, γιατί η οικογένεια Ντούρα έχει ζαχαροπλαστεία και από την άλλη και η δεύτερη επαφή με το Oggi Gelato καθώς ήταν τακτικός πελάτης στην γνωστή αλυσίδα στην Ιταλία όπου ο ιδιοκτήτης έχει μαγαζιά, στην Μπολόνια, στο Μιλάνο, στην Βενετία, στην Τεργέστη, στην Ούντινε και στο ΠορντενόνεΟι οικογένεια ήρθε σε συνεργασία με τον Ιταλό ιδιοκτήτη και έτσι άνοιξαν και στην Αθήνα
Αξίζει λοιπόν μια βόλτα στο κέντρο για να δοκιμάσετε αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις
Η δική μου επιλογή ήταν φυστίκι και φράουλα, δοκίμασα όμως και άλλα παγωτά με πολύ ιδιαίτερες γεύσεις και φυσικά την γρανίτα Σικελιάς με γεύση λεμόνι και φράουλα
Πραγματικά είναι το καλύτερο παγωτό που έχω δοκιμάσει και φυσικά όταν βρίσκομαι στην Αθήνα θα περνάω για να πίνω τον καφέ μου με το touch από τα εσπεριδοειδή και φυσικά το παγωτό με την αγαπημένη μου γεύση φυστίκι
Εγώ εύχομαι ολόψυχα στην οικογένεια Ντούρα καλές δουλειές
No comments:
Post a Comment