Νομίζω ότι τώρα είναι η καλύτερη εποχή για “κολοκυθόσουπα βελουτέ”
Είναι η δεύτερη φορά που δοκιμάζω να την φτιάξω και μου αρέσει ακόμη πιο πολύ το αποτέλεσμα
Εύκολη λοιπόν συνταγή, αν και για να είμαι ειλικρινείς η πρώτη επαφή ήταν στα αγαπημένα Γιάννενα
Όσον αφορά τα υλικά, αυτά που χρειάζεται για να την φτιάξεις είναι 2 κύβους MAGGI (ζωμός λαχανικών), κρεμμύδια ξερά, φυσικά κολοκύθα, εγώ έβαλα 2 κιλά και την έκοψα σε κομματάκια και την έβρασα και μετά πολύ απλά ανακατεύουμε όλο τα υλικά και τέλος χρησιμοποιούμε το μπλέντερ χειρός για να έχουμε το αποτέλεσμα του βελουτέ
No comments:
Post a Comment